Request a callback
Business Crime Fraud Farleys Solicitors LLP
Business Crime Fraud Farleys Solicitors LLP

Trafic Uman

Infracțiunile de trafic uman (cunoscut și ca traficul de persoane) se desfășoară cu intenția de a exploata persoane vulnerabile (adeseori femei și copii) în scopul prostituției, muncii forțate sau sclaviei moderne, prin facilitarea mișcării lor în interiorul sau în afara unei țări.

Protocolul de la Palermo oferă prima definiție recunoscută pe plan internațional a traficului uman ca fiind:

”Trafic de persoane indică recrutarea, transportul, transferul, adăpostirea sau primirea de persoane, prin ameninţare de recurgere sau prin recurgere la forţă ori la alte forme de constrângere, prin răpire, fraudă, înşelăciune, abuz de autoritate sau de o situaţie de vulnerabilitate ori prin oferta sau acceptarea de plăţi ori avantaje pentru a obţine consimţământul unei persoane având autoritate asupra alteia în scopul exploatării.”

Apărare în cazuri de Trafic Uman pe tot teritoriul Regatului Unit

Traficul uman sau de persoane este o infracțiune gravă și se pedepsește foarte aspru, de aceea orice persoană acuzată de asemenea infracțiuni va avea nevoie de o echipă expertă în apărare juridică.

Dacă ați fost acuzat de infracțiuni de trafic uman și sunteți îngrijorat de consecințe, avocații de la Unitatea de Cazuri Speciale (UCS) a firmei Farleys vă stau la dispoziție pentru consiliere legală, 24 de ore pe zi.

Unitatea de Cazuri Speciale a firmei Farleys a fost înființată în urmă cu peste cincisprezece ani pentru a se asigura că acele persoane acuzate de cazuri complexe, specializate sau cazuri penale grave au acces la avocați cu experiență și resursele necesare oferirii celor mai înalte standarde de reprezentare.

Deși ne concentrăm în particular pe reprezentarea zonei de Nord-Vest, ne ocupăm de investigații și urmăriri penale la nivel național. Suntem dedicați oferirii serviciilor de calitate și rezultatele obținute pentru clienții noștri sunt cele mai bune.

Implicarea noastră extensivă într-o paletă largă de cazuri de trafic uman înseamnă că avem acces la o paletă largă de experți, inclusiv interpreți într-un număr mare de limbi și avocați de înaltă curte foarte competenți.

Contactați un Avocat de Apărare specializat în Trafic Uman

Pentru mai multe informații și consiliere în legătură cu infracțiuni de trafic uman, contactați specialiștii noștri astăzi la 0333 331 5648 sau lăsați detaliile dumneavoastră în rubrica de mai jos și vă vom suna înapoi.

Alternativ, sunați-ne acum la numărul nostru de urgență disponibil 24 de ore pe zi 01254 606050

Get in touch

Request a Call Back

Call us now on:

01254 606008

What Our Clients Say

We truly value and appreciate the feedback we receive from our clients, as we look to improve the services we offer on an ongoing basis